NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cât timp mai blochează Pantazi și Jitaru proiectele opoziției?

Câteva proiecte inițiate de reprezentanții PNL și PMP din legislativul local stau blocate în Primărie, din neglijența șefilor executivului. Ele sunt în atenția primarului și a secretarului, dar nu se știe când vor fi promovate pe ordinea de zi a ședințelor viitoare.

 

Sechema de minimis, înființarea parcărilor în oraş, schimbarea numelui Bibliotecii Municipale, sunt proiectele inițiate de grupul de consilieri PNL. Consilierul PMP, Sorin Olariu a iniţiat două proiecte care nu au mai ajuns pe ordinea de zi a şedinţei de CL. Este vorba despre cel care vizează înfiinţarea unui centru de recoltare a sângelui în Paşcani, precum şi cel privind înlesnirea accesului la informaţiile cu caracter public.

Am încercat, în decursul zilei de ieri, să aflăm în ce stadiu sunt acestea și dacă vor fi promovate pentru ședința din această lună. Răspunsul a fost următorul: ”Proiectele depuse de către grupul de consilieri din opoziție sunt în atentia domnului primar, a doamnei secretar cât și a aparatului de specialitate. Proiectele vor ajunge pe ordinea de zi într-o viitoare sedință de Consiliu Local”, a spus Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Cât de real este interesul celor menționați, nu știm. Cert este că la ultima ședință a legislativului local, Dumitru Pantazi a arătat cu degetul spre Irina Jitaru, pentru faptul că nu l-a informat despre ele.

 

 

 

 

loading...
Advertisements

Related posts

Taxa de salubrizare! Ați achitat mai mult, solicitați restituirea sau compensarea sumei

Marius Parteni

Mâine, o nouă dezbatere publică la Pașcani, privind strategia de dezvoltare a municipiului

Oana Cordoneanu

Șefii APA VITAL DESPRE O NOUĂ ZI FĂRĂ APĂ LA Pașcani! Newspascani.com prezintă scuzele fără implicații financiare!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site