RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Casa Albă insistă că Biden RĂMÂNE în cursa prezidențială /”Nu putem uita performanțele sale, contează și aceste lucruri”

Casa Albă a dat asigurări, miercuri seară, că președintele Joe Biden nu intenționează să se retragă din cursa electorală, reiterând că a avut o prestație slabă în dezbaterea cu Donald Trump din cauza oboselii și a unei răceli.

”Președintele a vorbit în mai multe rânduri despre dezbatere, a avut oportunitatea de a discuta despre acest lucru în fața simpatizanților, a admis că dezbaterea nu a fost cea mai bună seară a sa, a spus că nu este o scuză, este o explicație. În afară de cele două turnee majore, și-a îndeplinit permanent atribuțiile prezidențiale, a lucrat până târziu, s-a pregătit și pentru dezbatere, a mai fost și decalajul orar cauzat de zboruri, iar, peste toate acestea, a avut și o răceală, avea vocea răgușită în cursul dezbaterii”, a declarat miercuri seară, într-o conferință de presă, Karine Jean-Pierre, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe.

În ultimele săptămâni, președintele Joe Biden a avut un program foarte încărcat, cu turnee în Europa și pe plan intern, a amintit Karine Jean-Pierre.

”Noi prezentăm exact ce s-a întâmplat, a fost un program încărcat, președintele a călătorit la summitul G7 din Italia, apoi a revenit în Statele Unite,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un român a fost prins în timp ce FURA curent de la primăria unei comune din Italia. Își încărca mașina electrică Tesla

Redacția

Facebook și Twitter i-au blocat lui Trump accesul la rețelele sociale

Redacția

Un student rus a fost o condamnat la 10 zile de închisoare pentru că şi-a redenumit reţeaua wi-fi cu sloganul „Slava Ucraina”. Cum a fost descoperit

Redacția
Încarcă...