RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Campania ”Viața are prioritate” va fi organizată de singurul Club de Motorsport din Pașcani

Tinerii care fac parte din Clubul ”Moldova Motors” Pașcani, organizează în colaborare cu pasionații de viteză de la același Club din Bacău, două evenimente interesante în perioada următoare.

Mai exact, pe data de 29 iunie, va avea loc o competiție amicală de karting pe Speed Park din Bacău. De menționat că numărul de participanți este limitat, de aceea doritorii trebuie să anunțe dorința de participare, luând legătura cu președintele Clubului Alexandru Angheluș la numărul de telefon 0763204739. Participanții trebuie să aibă vârsta de peste 16 ani  sau să fie insoțiți de o persoană majoră. Taxa de participare este de 100 lei fiind inclus si transportul .

În cadrul acestei acțiuni va fi lansată și Campania ”Viața are prioritate” prin care tinerii clubului doresc să atragă atenția asupra pericolului vitezei pe drumurile publice. Aceștia atrag atenția că adrenalina poate fi descărcată în condiții de siguranță pe un circuit, unde nu puneți în pericol și viața altor oameni nevinovați.

  

Tot în cadrul campaniei, tinerii vor împărți pliante șoferilor, alături de Biroul Rutier Pașcani.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Caz în atenția Poliției Locale: O mașină a Gospodăriei Comunale s-a plimbat astăzi în voie pe trotuarul străzii „Ștefan cel Mare”, pentru că șoferului i-a fost lene să ocolească centrul (VIDEO)

Răzvan Grecu

AJOFM: 154 locuri de muncă vacante la Pașcani

Iulia Huțanu

Închisoare pentru abandon de familie

Răzvan Grecu
Încarcă...