NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Campania “Să bei şi să conduci e o crimă”, lansată în perioada sărbătorilor pentru a atrage atenţia asupra pericolelor consumului de alcool la volan – VIDEO

Poliţia Rutieră a lansat un spot video pentru a atrage atenţia asupra pericolelor consumului de alcool la volan. Spotul video va fi prezentat cu ocazia sărbătorilor de iarnă, în condiţiile în care în această perioadă creşte numărul accidentelor rutiere cauzate de consumul de alcool.

 

Intitulat “Şampania”, spotul transmite mesajul “Să bei şi să conduci e o crimă. Sărbători responsabile”. Imaginea prezentată este cea a unei sticle de şampanie care tocmai a fost desfăcută, pe fundal se aude o împuşcătură, apoi gâtul sticlei fumegă îndelung.

  

Spotul poate fi vizionat pe Youtube, dar va fi difuzat şi la mai multe posturi TV în regim de campanie socială.

  “Sticla pe care o goleşti înainte să conduci te poate transforma într-un criminal. Era nevoie de o astfel de abordare agresivă în preajma sărbătorilor, perioadă din an când creşte concentraţia de alcool în sângele românilor. Poate văzând acest spot, mai puţini şoferi se vor încumeta să conducă atunci când ar trebui să ia un taxi. Ideea spotului o aveam de ceva timp. La un moment dat, s-a ivit ocazia să o şi filmăm cu o cameră performantă. Restul a mers perfect, puţine proiecte din an se aprobă şi se produc atât de repede. Colaborarea cu Poliţia Rutieră a fost o experienţă profesională exemplară.”, a declarat Liviu David, creative director la Next Advertising, agenţia de publicitate care a realizat spotul.

Advertisements
Advertisements

{flv}diverse/campania sa bei si sa fumezi e o crima{/flv}

sursa mediafax.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

42 de pășcăneni au sfidat Ordonanțele Militare, în ultimele 24 de ore

Oana Cordoneanu

Femeie violată de patru bărbaţi, de faţă cu propriul soţ, într-o maşină luată la ocazie

Redacția

Preoți amendați după ce au fost prinși într-un restaurant din Vaslui. Protopop: Am fost solicitați să sfințim mobila nouă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site