NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Campania electorală face minuni! Primăria amenajează o parcare în zona vale

Angajații Serviciului de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani au început lucrările de amenajare a unei parcări într-o zonă pe unde șefii Primăriei au trecut foarte rar.

Este vorba despre parcarea de pe strada Aleea Izvoarelor. Momentul demarării lucrării nu a fost ratat de primarul Dumitru Pantazi, extrem de prezent în campania electorală pe străzile municipiului. Pe pagina de Facebook a Primăriei ne este explicat că locația va fi împrejumită cu borduri, vor fi două canale pentru scurgere ape pluviale și apoi turnarea unui covor asfaltic.

“Locația este una generoasă pentru cetățenii din zonă care își vor putea parca mașinile în siguranță. Am în vedere și alte locații pentru amenajare de parcări în Municipiul Pașcani”, este mesajul primarului Pantazi.

Cetățenii din acea zonă așteaptă de ani de zile aceste minime lucrări de investiție. Din informațiile noastre în această primă etapă, pentru a câștiga atenția cetățenilor, primarul a dispus montarea bordurilor care să delimiteze parcarea.

Advertisements

Related posts

Echipele Primăriei care citesc apometrele și-au început treaba. Locatar către viceprimar:”Sper să vă țineți de cuvânt și să plece ApaVital” (VIDEO)

Marius Parteni

Contractul Colectiv de Muncă aprobat la nivel de RAGCL. Salariile cresc doar dacă scade numărul salariaților. Angajații pot pleca timp de trei luni la muncă în străinătate

Marius Parteni

Marca judeţului ar trebui să conţină un melc. Așa de ”repede” se mișcă consilierii ieșeni

Redacția
Încarcă...