NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

PNL îi răspunde primarului pe marginea discuțiilor cu cetățenii din Boșteni!”Nu avem nici o vină”

Liderii organizației locale ai Partidului Național Liberal infirmă acuzațiile potrivit cărora ar fi determinat cetățenii de pe strada Libertății să îl conteste sau provoace pe primar, privind situația lucrărilor de pe acel sector.

În conferința de presă de astăzi, de la sediul PNL Pașcani, Marius Pintilie i-a răspuns primarului Pantazi pe acest subiect, în care cetățenii s-au plâns că sunt nedreptăți, dar au încheiat discuția prin a fi amenințați.

“Primăria nu reușește să își facă treaba. Ce au făcut acolo pe strada Libertății este o bătaie de joc. Probabil oamenii se întreabă de ce au fost oprite lucrările. Dumitru Pantazi nu poate justifica efectiv nepriceperea și incapacitatea lui de a face lucrurile bine. Nu are cum să  o justifice. Atunci a fost apostrofat de oameni, care au relatat pe facebook, iar ca să se justifice, cum a făcut-o în ultimii ani de zile “Pintilie e de vină”. Nu avem nimci o treabă cu subiectul acesta. Este același stil al PSD, nu a făcut, pentru că nu a făcut, dar de vină este Pintilie”, a subliniat Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani.

Cristian Rățoi, din partea Pro România, este de părere că limbajul folosit nu este demn de un candidat la Primărie.

Reamintim faptul că mai mulți cetăneni de pe Libertății, ne-au sesizat că pe porțiunea de stradă nu se va turna anul acesta asfalt.

Advertisements

Related posts

Drumarii au profitat de circulaţia slabă: Până la autostradă, pe Europeană s-a pus asfalt nou

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitățile Miroslovești și Soci

Redacția

Avocatul lui Zuzan către Bodoașcă:„Ce scria în biletul dat fostului primar Neculai Rățoi?”

Răzvan Grecu
Încarcă...