NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Campania electorală a început la Pașcani, de Ziua Națională. Primarul a scos plicul cu bani de la naftalină (FOTO)

Șefii autorităților locale, consilierii și ceilalți pășcăneni prezenți la manifestările de Ziua Națională au încheiat acțiunile programate pentru suburbiile municipiului.Acestea au debutat în suburbia Lunca, acolo unde după o scurtă slujbă au fost depuse coroane. La finalul acțiunii preotul parohiei i-a invitat pe toți la un pahar cu vin și o porție de sărmăluțe.

  

Acțiunea de depunere de coroane a continuat la Blăgești și Sodomeni, ultima oprire fiind la monumentul din curtea Biserii din Gâștești. Aici primarul, a ajuns mai devreme decât ceilalți participanți, a dat mâna cu niște copii, pe care i-a tras în biserică unde le-a dat 50 de lei pe care i-a scos dintr-un plic. Bucuroși copiii au început să calculeze cât le revine fiecăruia.

Gestul primarului este unul surprinzător în public, însă asta arată că Dumitru Pantazi este dispus să cheltuie bani pentru a recâștiga încrederea cetățenilor pe care i-a dezamăgit.

La depunerea de coroane de la Gâștești, a apărut și deputatul Neculai Rățoi, care a salutat conducerea Primăriei, dar privirea edililor era foarte rece.      

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

86% din membrii PSD Pașcani au ieșit la vot pentru a se exprima legat de Liviu Dragnea

Marius Parteni

Iaşul ar putea deveni oraşul cu cea mai deschisă guvernare din ţară

Redacția

Constantinescu cere Guvernului să aloce bani pentru două investiții importante din comunele Vlădeni și Miroslovești

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site