NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Cadouri pentru elevii de la Școala Sodomeni din partea Pro România Pașcani

Perioada sărbătorilor de iarnă înseamnă și evenimente caritabile, campanii cu ocazia Crăciunului. Toți copiii trebuie să simtă această frumoasă lună din an.

Astăzi, la Școala Sodomeni a avut loc un program festiv dedicat sărbătorilor de iarnă. La eveniment a fost prezent și Cristian Rățoi coordonator Pro România Pașcani, alături de câțiva membri din partid.

”La solicitarea cadrelor didactice de la Școala Sodomeni, cât și a unor părinți, am fost prezenți astăzi pentru a asculta un program de colinde, dar și pentru a dărui copiilor un mic cadou de sărbători. Filiala locală Pro România a înțeles că trebuie să dăruiască de sărbători și de asemenea îndemnăm și celelalte partide să facă același gest. Să dăruiască tuturor copiilor. În Pașcani sunt suficienți copii sărmani, a căror părinți nu au un loc de muncă, bani, tocmai acesta a fost motivul pentru care am răspuns invitației conducerii școlii”, a precizat Cristian Rățoi, coordonator Pro România Pașcani.  

În această perioadă, Cristian Rățoi a făcut mai multe acte de caritate pentru a aduce un strop de bucurie persoanelor cu o situație materială precară, în special copiilor. A dăruit brazi, ornamente de sărbători, cât și produse alimentare mai multor familii nevoiașe.

Advertisements
Loading...

Related posts

Primul manual gratuit de „Educaţie Juridică” a fost lansat oficial în şcoli. Iată unde îl poți consulta!

Redacția

Festival de teatru şcolar: 56 de trupe se vor întrece la „Luceafărul“. Printre ele sunt și din Pașcani

Redacția

Situația admiterii viciate de la UMF Iași, încă nerezolvată

Redacția
Încarcă...