NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Bugetarii vor primi și în următorii doi ani vouchere de vacanță

 

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că voucherele de vacanţă în valoare de 1.450 lei vor fi acordate angajaţilor din sectorul public şi în următorii doi ani – 2019 şi 2020.

  

“Printr-o decizie pe care o adoptăm astăzi, continuăm o măsură care a contribuit la dezvoltarea turismului românesc. Vom acorda voucherele de vacanţă în valoare de 1.450 de lei angajaţilor din sistemul public şi în următorii doi ani, 2019 şi 2020. Vorbim de o măsură apreciată şi de către români. Peste 1.200.000 de persoane au primit vouchere de vacanţă în acest an, pe care le-au utilizat în unităţi de cazare în România”, a precizat Dăncilă, la începutul şedinţei de Guvern.

Ea a subliniat că acordarea acestor vouchere a dus la o creştere cu peste 5% a numărului de turişti până în luna septembrie.

“Acest fapt a dus la o creştere cu peste 5% a numărului de turişti din ţara noastră, până în luna septembrie, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. De asemenea, faţă de anul trecut, se înregistrează o creştere cu 10% a solicitărilor de autorizaţii pentru unităţile de cazare din România”, a adăugat Dăncilă.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Ludovic Orban: Guvernul se reunește săptămâna aceasta pentru a pregăti actele normative pentru perioada de după 1 iunie

Redacția

Investiții în viitorul tinerilor de la Colegiul Unirea. Abandonul școlar subiect de discuție

Teona Gherasim

Cod galben de ploi în Moldova

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site