RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Biserica Ortodoxă Sârbă, dezamăgită de decizia Australiei de a nu permite ca un preot să îl viziteze pe Novak Djokovic de Crăciunul pe stil vechi

Autoritățile din Australia au respins solicitarea ca un preot să îl poată vizita pe tenismenul sârb Novak Djokovic, cazat temporar într-un hotel rezervat imigranților din Melbourne, cu ocazia Crăciunului pe stil vechi, care este sărbătorit vineri.

Biserica Ortodoxă Sârbă se declară mâhnită de această decizie și a informat că va oficia o slujbă în fața hotelului în care se află Djokovic, informează Agerpres.

Autorităţile australiene au explicat că nu se permite nimănui să intre în hotel ca urmare a măsurilor de restricţie impuse de pandemia de COVID-19.

Secretarul general al NATO: Există un real risc de un conflict militar între Ucraina și Rusia

  

07 Jan, 19:01 | Știri externe

A murit Sidney Poitier, primul actor de culoare care a luat Premiul Oscar

07 Jan, 17:31 | Știri externe

Scrisoarea unui soldat care lupta în Al Doilea Război Mondial a ajuns la destinație după 76 de ani

07 Jan, 17:06 | Știri externe

„Este vorba de o încălcare gravă a drepturilor elementare ale omului şi facem apel autorităţilor responsabile să permită urgent accesul liber şi fără piedici celor care vor să aducă alinare religioasă şi emoţională persoanelor reţinute”, precizează Episcopia Ortodoxă sârbă într-un comunicat.

Novak Djokovic află luni dacă rămâne sau nu în Australia

Novak Djokovic rămâne la Melbourne momentan, după ce a contestat în instanță decizia autorităților australiene de anulare a vizei sale.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Lula și Bolsonaro, candidații la președinția Braziliei, s-au jignit reciproc în fața întregii țări: „Ești regele prostiei”

Redacția

Ce a pățit o femeie, bolnavă de TBC, după ce a refuzat tratamentul împotriva tuberculozei

Redacția

Un irlandez riscă 25 de ani de închisoare, după ce a înghiţit șase ouă Kinder Surprise. Ce conțineau și cum l-au prins vameşii

Redacția
Încarcă...