RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Bilete cadou de Crăciun din partea Primăriei, pentru elevii olimpici și șefii de promoție din Pașcani, la spectacolul „Regal Vienez” (vezi lista cu elevii care vor primi bilete gratuite)

116 elevi olimpici și șefi de promoție din anul școlar 2012-2013 de la unitățile de învățământ din Pașcani și suburbii, vor primi un bilet din partea Primăriei la concertul extraordinar de Crăciun- „Regal Vienez”.

 

Evenimentul va avea loc pe data de 25 decembrie, începând cu ora 18.00 la Casa de Cultură  „Mihail Sadoveanu”.

  

Administrația locală va achiziționa 116 bilete, cu o valoare de 80 de lei pe bucată. Banii necesari, 9.280 de lei vor fi suportați din bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului aferent anului 2013.

Spectacolul ” Regal Vienez ” se desfășoară sub semnul stilului clasic și încântător al ritmurilor vieneze atât de apreciate și este susţinut de „Eastern Royal Orchestra” din Sankt Petersburg. Din programul prezentat vor face parte celebre arii special dedicate sărbătorilor de iarnă și vor aduce spiritul Crăciunului mai aproape de pășcăneni. Eastern Royal Orchestra este compusă din 27 de instrumentişti de talie internaţională care vor face să răsune  ritmurile cunoscutului compozitor Johann Strauss. Concertul de la Pașcani face parte dintr-un turneu naţional al muzicienilor de peste hotare care cuprinde 20 de oraşe din ţara noastră. Biletele costă 80 și 100 lei, în funcție de locul ocupat în sală și se pot procura de la Samir Marcu, angajat Casa de Cultură.

Vezi lista cu elevii propuși să primeasca bilete gratuite

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Denia de Joi seara. Semnificații religioase și tradiții în Joia Mare

Redacția

Ceilalți sunt oglinda în care ne vedem propriile probleme

Redacția

Gara Iași printre cele mai frumoase 10 gări din România

Ema Roman
Încarcă...