RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Biden l-ar fi făcut de mai multe ori pe Netanyahu „dobitoc”, în conversaţii private – NBC

Preşedintele Joe Biden este exasperat că nu reuşeşte să convingă Israelul să îşi schimbe tacticile militare în Fâşia Gaza şi îl consideră pe Benjamin Netanyahu drept principalul obstacol, iar în cel puţin trei cazuri, în conversaţii private, ar fi folosit cuvântul „dobitoc” atunci când s-a referit la el, au declarat pentru NBC News mai multe persoane familiarizate cu discuţiile, relatează News.ro.

Joe Biden si Benjamin NetanyahuFoto: White House Photo / Alamy / Profimedia Images

Biden a declarat că încearcă să convingă Israelul să accepte o încetare a focului, dar Netanyahu “îi face viaţa un iad” şi este imposibil de tratat cu el, au declarat persoanele familiarizate cu afirmaţiile lui Biden, care au cerut păstrarea anonimatului.

  

“El consideră că este destul şi trebuie să se oprească”, a declarat una dintre persoane cu privire la opiniile exprimate de Biden.

În ultimele săptămâni, în privat, Biden a vorbit despre Netanyahu, un lider pe care îl cunoaşte de zeci de ani, cu o francheţe care i-a surprins pe unii dintre cei care au auzit comentariile sale, au spus sursele NBC. Comentariile sale despre relaţiile cu Netanyahu sunt presărate cu expresii dispreţuitoare la adresa acestuia.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Mizele vizitei lui Klaus Iohannis în Ungaria ANALIZĂ

Redacția

Iohannis, după publicarea raportului ONU privind schimbările climatice: „Un semnal de alarmă! Mă voi implica activ în rezolvarea crizei climatice”

Redacția

Raportul de activitate al SRI pe anul 2021, dezbătut în Parlament, în contextul ameninţărilor de securitate declanşate de războiul din Ucraina

Redacția
Încarcă...