RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Biden avertizează ce se va întâmpla dacă Ucraina va CAPITULA: „Polonia va fi următoarea…”/ Putin amenință că aliații Rusiei vor bombarda Occidentul

Într-un interviu acordat revistei TIME, președintele american Joe Biden a susținut că înfrângerea Ucrainei în războiul cu Rusia ar fi o tragedie pentru Europa.

Președintele, aflat în cursa pentru realegere, susține că deciziile Americii din următorii patru ani sunt decisive pentru viitorul Europei. Președintele urmează să participe la o ceremonie din Franța care aniversează 80 ani de la debarcarea trupelor Aliaților în Normandia.

Joe Biden spune că Polonia, Finlanda și statele baltice vor urma după Ucraina

Biden spune că rămâne angajat pentru victoria Ucrainei, dar că „pacea nu garantează aderarea imediată a țării la NATO”, potrivit Kyiv Independent.

  

„Pacea înseamnă ca Rusia să nu ocupe niciodată, niciodată, niciodată, niciodată, niciodată Ucraina. Așa arată pacea. Și nu înseamnă NATO, ei fac parte din NATO”, a spus Biden.

Biden susține că abandonarea Ucrainei ar însemna ca Europa de Est să fie amenințată:

„Dacă vom lăsa vreodată Ucraina să cadă, citește-mi buzele, vor cădea  Polonia și toate acele națiuni (statele baltice, Finlanda) de-a lungul graniței actuale cu Rusia”,  a spus el pentru TIME.

Putin amenință că va furniza arme aliaților săi pentru a bombarda Occidentul

Dictatorul rus Vladimir Putin a avertizat Germania cu privire la potențialele consecințe dacă Ucraina va folosi armele germane pentru a ataca ținte din Rusia.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Associated Press: Ofensiva Rusiei încetinește după două săptămâni de război, iar obiectivul principal al Kremlinului nu a fost realizat

Redacția

Fosta guvernatoare pro-rusă a Găgăuziei, Irina Vlah: „Mă gândesc la o candidatură la președinția Republicii Moldova”

Redacția

Gripa cămilei (MERS), o boală mai mortală decât Covid 19, se poate răspândi în lume din cauza Campionatului Mondial de Fotbal

Redacția
Încarcă...