RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bestia cu chip de fiu: Un bărbat din Bursuc Deal și-a ucis mama în bătaie și acum e arestat pentru omor calificat

De la o ceartă în familie s-a ajuns la crimă. Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Bursuc Deal se află în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile după ce și-a ucis mama cu bestialitate. 

 

După ce şi-a dat seama că a comis crima, bărbatul a chemat poliţia spunând că şi-a găsit mama moartă în casă. Tragedia a avut loc pe data de 11 noiembrie.

  

Ovidiu Ion Istice se află în arest preventiv de pe data de 14 noiembrie pentru o perioadă de 30 de zile, iar Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași a respins contestația inculpatului de a fi judecat în libertate.

În baza art. 226 Cod de procedură penală raportat la art. 202 alin.1, 3 si 4 lit. e Cod de procedură penală, art. 223 alin. 2 Cod de procedură penală, ia faţă de inculpatul ISTICE OVIDIU-ION, aflat în prezent în C.R.A.P.Iasi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „omor”, prev. de art.188 al.1 Cod penal, art.199 al.1 Cod penal, măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 14.11.2016 până la data de 13.12.2016, inclusiv. În baza art. 230 alin. 1 Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă a inculpatului susmenţionat. În baza art. 272 Cod procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat se va achita din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei, urmând a rămâne în sarcina statului. În baza art. 275 alin. 3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat, ocazionate de soluţionarea prezentei propuneri, rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Soluţionată în Camera de Consiliu şi pronunţată în Camera de Consiliu, astăzi, 14.11.2016, ora 14,30. 

Bărbatul de 41 ani care locuia cu femeia a negat inițial crima, asta deși a fost primul suspect în acest caz. Victima prezenta urme de lovituri pe corp, ceea ce a determinat anchetatorii să dispună necropsia cadavrului.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 62 ani, din comuna Lespezi, a fost găsită decedată în locuinţa sa de către fiul acesteia. Din primele cercetări reiese faptul că trupul femeii prezenta urme de agresiune, astfel încât s-a dispus efectuarea necropsiei pentru a se stabili cauza decesului”, a precizat atunci purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

 

 

 

 

Related posts

Nu circulați fără documente! Filtre la toate ieșirile din municipiu. Primele sancțiuni aplicate pe Ordonanța Militară 3

Marius Parteni

Jandarm găsit în comă la volanul mașinii sale

Oana Cordoneanu

S-a aruncat în fața trenului după ce a pierdut 35.000 lei la jocurile de noroc (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...