RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Belarus intenționează să cumpere arme rusești în valoare de peste 1 miliard de dolari

Conducătorul din Belarus, Alexander Lukașenko, spune că intenționează să cumpere arme rusești în valoare de peste 1 miliard de dolari.

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, a anunțat pe 12 septembrie, în timpul unei vizite la exercițiile militare ruso-bieloruse Zapad-2021, că țara sa va cumpăra arme din Rusia pentru peste 1.000 de milioane de dolari, deși a evitat să dea o cifră exactă.

„Nu voi menționa cifra, deși nu este un secret faptul că depășește 1.000 de milioane de dolari”, a spus președintele, citat de agenția Belta.

Președintele din Belarus a mulțumit Rusiei pentru că a prezentat un acord cu „o listă întreagă de arme care ne vor fi furnizate înainte de 2025” și a reiterat că țara sa va primi în jur de o duzină de avioane și „câteva zeci” de elicoptere Tor-M2.

  

Femeile din Afganistan vor avea voie să studieze la universităţi doar în clase separate şi vor fi obligate să poate hijab

12 Sep, 21:21 | Știri externe

Un cuplu a trimis facturi de 240 de dolari invitaților care nu s-au prezentat la nuntă

12 Sep, 20:29 | Știri externe

Un consilier american avertizează că „viețile europenilor sunt în joc” în criza gazului

12 Sep, 20:04 | Știri externe

Președintele, considerat ultimul dictator din Europa, a declarat că țara sa are în prezent granița de vest acoperită cu sisteme antiaeriene S-300 rusești, dar Minsk speră să primească și sisteme S-400.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO | Marcel Ciolacu a cinat cu Zelenski, Von der Leyen și Vučić, la Atena. Premierul a fost la summitul Ucraina-Balcani

Redacția

Christine Lagarde consideră eficientă politica monetară în zona euro, fără a exclude noi majorări ale dobânzii

Redacția

De necrezut! Cum a ajuns fostul star al anilor ’90 să doarmă în STRADĂ și să vândă haine second-hand

Redacția
Încarcă...