NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătrână din Mădârjac păcălită prin metoda „accidentul”

La data de 01 iunie a.c., poliţiştii din Iaşi şi Leţcani au condus la sediul poliţiei 4 tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 20 ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Din cercetări a rezultat faptul că cei 4 s-ar fi deplasat cu un autoturism pe raza comunei Mădârjac la locuinţa unei femei de 84 ani, iar de pe banca din faţa casei ar fi luat un plic cu bani pe care aceasta i-ar fi lăsat acolo, după ce ar fi fost înşelată prin metoda accidentul.

Astfel, femeia ar fi fost contactată anterior de către un bărbat, care ar fi pretins că este medic şi că fiica sa a fost victima unui accident rutier grav, iar pentru operaţie are nevoie de bani. Victima ar fi discutat la telefon şi cu o femeie care a pretins că este fiica sa Doina şi care i-ar fi spus plângând că are nevoie de bani pentru a fi salvată.

Victima ar fi lăsat peste 6.000 lei într-un plic, pe banca din faţa locuinţei, bani ce ar fi fost luaţi ulterior de cei 4 bărbaţi. De asemenea, în plic femeia ar fi pus şi o coală albă pe care ar fi scris că îşi dă consimţământul ca suma de bani să fie folosită pentru tratamentul fiicei sale.

  

Cei 4 tineri au fost reţinuţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi pentru 24 de ore, iar ulterior aceştia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.

tele m

Advertisements

Related posts

Deținut condamnat pentru omor calificat, găsit MORT în celulă, la Penitenciarul Iași

Redacția

Tânăr înjunghiat în piept, după o altercaţie la un bar din Mogoşeşti Siret

Ema Roman

Tânăr din Podu Iloaiei dat dispărut

Redacția
Încarcă...