NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătrân din Iași orbit de propriul fiu, un recidivist condamnat pentru omor. Părinţii plăteau şi taxă de protecţie fiului, ca să nu-i bată

Suferinţa teribilă a unor părinţi din Iaşi a ieşit la iveală, după ce pe rolul instanţei a intrat un caz de o violenţă rară. Un bărbat de 47 de ani este judecat pentru mai multe infracţiuni, după ce şi-a chinuit părinţii în moduri de neimaginat.

Bestia şi-a orbit tatăl, cu propriile mâini, după ce bătrânul nu a avut bani să plătească taxa de protecţie pe care fiul lor o instituise propriilor părinţi, o mie de lei pe lună.

Lucian B. a fost liberat condiţionat în 2015, după executarea unei pedepse pentru omor şi de atunci locuia cu părinţii săi, în Horpaz, comuna Miroslava.

Atacul împotriva tatălui său a avut loc în urmă cu patru ani, iar de atunci bătrânul este orb şi îşi caută dreptatea în justiţie. În tot acest timp, judecătorii nu au putut să dea o sentinţă pe măsura faptelor sale.

Cu o zi înainte de Paşti, bărbatul şi-a lovit tatăl cu pumnii şi cu picioarele, i-a rupt o ureche şi i-a apăsat cu degetul pe ochiul drept până i l-a spart. Victima a rămas astfel fără vedere întrucât avea, anterior, o afecţiune şi la ochiul stâng. În primă fază, agresorul a ameninţat medicii veniţi la faţa locului cu cuţitul, astfel încât aceştia nu l-au putut prelua pe tată pentru a-l duce la spital. A fost nevoie de o intervenţie în forţă, bătrânul fiind dus, în cele din urmă, la spital. Acolo, a avut loc o altă scenă revoltătoare. Bugaenco a mers, alături de alte două persoane, la spital, având asupra sa o sabie, şi l-a ameninţat pe tatăl său că îl va omorî dacă nu îşi schimbă declaraţiile, precizează ziaruldeiasi.ro.

observator

Advertisements

Related posts

Tânăr din Miroslovești identificat după ce a furat din două locuințe

Redacția

Autorul agresiunii de ieri seară nu va fi cercetat penal! Iată ce le-a spus polițiștilor!

Marius Parteni

UPDATE: Accident rutier grav în Blăgești: Administratorul serelor de la Blăgești a decedat pe loc, iar șoferul autoutilitarei a decedat la spital. Alte două persoane sunt rănite

Irina Gherasim
Încarcă...