RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bătaie între doi frați în cartierul Bastilia. Unul dintre ei a ajuns la spital

Scandal între doi frați ieri seară în cartierul Bastilia, urmat de o agresiune fizică. Unul dintre cei implicați a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind preluat de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Pașcani.

 

  

Locatarii blocurilor din spatele fostului sediu al Primăriei au asistat seară la un scandal iscat între frații Vasile și Ionuț C., în vârstă de 33 respectiv 34 de ani. La fața locului a ajuns un echipaj de la Poliția Municipală și Locală, care au intervenit după un apel la 112. Cel mai mare dintre frați fusese lovit cu o găleată în zona feței, fapt ce i-a determinat pe oamenii legii să solicite un echipaj de la Salvare. Victima a fost preluată și transportată în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal.

Polițiștii au dus la sediu cealaltă persoană implicată, iar după audieri i-au aplicat o amendă de 400 de lei, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Primele informații oferite de Poliție indică faptul că cei doi frați au consumat împreună băuturi alcoolice, iar ulterior s-au luat la ceartă.

 Conflictul dintre cei doi s-a consumat în fața blocului. 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Au vrut să se încălzească, dar și-au dat foc la casă

Teona Gherasim

Bărbat din Valea Seacă extrădat din Italia și băgat la închisoare. Este condamnat alături de soție pentru trafic de persoane

Oana Cordoneanu

Un pășcănean a fost prins de polițiști de două ori într-o zi, tăind același copac

Oana Cordoneanu
Încarcă...