RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Băsescu: PSD, o menajerie populată doar cu porci, hipopotami şi cu un singur dresor

Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă într-o postare pe Facebook intitulată “Turma fără vlagă”, că PSD e ca o menajerie populată doar cu porci şi cu hipopotami şi cu un singur dresor, Dragnea, iar animăluţele neascultătoare precum Andronescu, Bădălău, primesc zahăr şi devin supuse, în timp ce pe Firea, Stănescu, Neacşu, îi consideră diabetici şi “nu le alocă zăhărelul”, concluzia sa fiind că nu există lei sau tigri care să îi ia biciul dresorului.

 

  

“PSD-ul arată ca o menajerie de animăluţe ale unui circ, menajerie populată numai cu porci şi hipopotami şi care are un singur dresor, pe Dragnea. Dacă există câte un animăluţ neascultător, el îşi primeşte imediat porţia de zahăr şi devine supus dresorului, precum Andronescu, Bădălău, Oprişan sau Ştefănescu”, afirmă fostul preşedinte în postare intitulată “Turma fără vlagă”.

El spune că pentru unii, “dresorul nu alocă zăhărelul mult dorit, pentru că îi consideră diabetici”, în această categorie incluzându-i pe Gabriela Firea, Paul Stănescu, Mihai Fifor sau Marian Neacşu, despre care susţine că erau fericiţi “când dresorul le permitea să-i pupe inelul”.

“Păcat că în menajeria circului PSD nu există nici lei, nici tigri care să înşface în dinţi biciul dresorului. Ce turmă fără vlagă acest PSD”, conchide Băsescu.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Apele se tulbură în PSD Pașcani. Constantinescu neagă orice negociere în favoarea fostului primar. Rățoi: „Crăciunescu vrea postul lui Pânzaru”

Marius Parteni

Candidaţii USL ocupă prima poziţie pe buletinele de vot

Redacția

Pantazi: “Polițiștii Comunitari merg în stradă. Analiză, după care reorganizarea serviciilor”

Marius Parteni
Încarcă...