RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Campanie în biserică! Un preot îndeamnă: Votați Victor Ponta, AMIN!

Un preot face campanie pentru Victor Ponta. Se întâmplă într-o biserică din localitatea Moftinu Mic, judeţul Satu Mare.

Imaginile cu preotul care îndeamnă enoriaşii să voteze candidatul PSD au apărut la postul local de televiziune Nord Vest TV. Acestea vin doar la o zi după ce Realitatea TV a difuzat alte imagini similare dintr-o biserică românească din Paris.

Preotul – agent electoral este părintele duhovnic Sebastian de la Mănăstirea Ţeghea din judeţul Satu Mare. La slujbă a participat şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean din partea PSD, Mircea Govor.

  

La început, mesajul părintelui a venit pe ocolite. Apoi a uitat de legea care îi interzice să se implice în politică şi a trecut direct la susţinerea candidatului PSD.

Advertisements

Ieri, Realitatea TV a prezentat în exclusivitate un alt caz de campanie electorală în biserică, pentru acelaşi candidat. S-a întâmplat la Paris, unde le-au vorbit enoriaşilor secretarul general al PSD Diaspora, Stela Arhire, şi Cătălina Ştefănescu, deputat PSD de Teleorman.

Advertisements

sursa realitatea.net

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Se ceartă din nou. De data asta, PNL nu se mai ceartă la televizor cu PSD, se ceartă între ei (P)

Redacția

Ședință CL Pașcani, 30 Ianuarie 2015: Proiecte votate la foc automat. Primarul cere răbdare pășcănenilor pe subiectul ApaVital (VIDEO)

Redacția

Deputatul Sorin Iacoban cere interzicerea “pacanelelor”

Redacția
Încarcă...