NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Bărbați băgați după gratii pentru săvârșirea mai multor infracțiuni. Judecătoria Pașcani a emis mandate de arestare pe numele lor

Doi bărbați au fost prinși și băgați după gratii de polițiști în baza mandatelor de executare emise de Judecătoria Pașcani.

Marți, 4 noiembrie, la  ora 13.30, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Biroul Urmăriri l-au identificat şi reţinut, pe raza municipiului Iaşi, pe  R.  Neculai, de 26 ani,  pe numele căruia, la data de 1 iulie 2010, Judecătoria Paşcani a emis mandatul de arestare preventivă, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă. Persoana în cauză era urmărită naţional şi internaţional din anul 2010. Acesta a fost condus la Judecătoria Paşcani în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi. Acesta a fost introdus în Arestul IPJ Iaşi.

 Tot marți, 4 noiembrie, la Postul de Poliţie Ion Neculce a fost primit spre punere în aplicare, mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Paşcani, pe numele lui D. Vasilică, din comuna Ion Neculce, condamnat la 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor: violare de domiciliu; ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice; lovire sau alte violenţe. Mandatul a fost pus în executare de poliţişti, care l-au depistat şi încarcerat pe condamnat în Penitenciarul Iaşi.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Senatorul Florin Constantinescu: Bugetul pentru anul 2015 trebuie să continue creşterea economică

Redacția

Aeroportul Iași inițiază dezvoltarea unui cluster de turism

Redacția

Adulții din Târgu Frumos pot învăța gratuit limba engleză

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site