NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat reținut pentru că a încălcat un ordin emis de Judecătoria Pașcani

Polițiștii din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Târgu Frumos efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.Un bărbat a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

 

 Din primele cercetări efectuate de polițiști, s-a constatat faptul că, la data de 6 noiembrie a.c., un bărbat, de 52 de ani, din comuna Lungani, ar fi revenit în locuința comună, de unde ar fi fost evacuat și ar fi provocat scandal, încălcând astfel ordinul de protecție emis de Judecătoria Pașcani împotriva sa.

 În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 7 noiembrie a.c., bărbatul bănuit de încălcarea ordinului de protecție a fost reținut de polițiști, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași.

 La data de 8 noiembrie a.c., acesta urmează să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Poliția: „Nu judecaţi o hoaţă după vârstă, poate să aibă 18 sau 50 ani, este la fel de versată”

Redacția

Mașină proiectată în foișorul unei familii din Gâștești. Oamenii serveau prânzul! (Foto)

Ema Roman

Femeie de 33 de ani din Heci moartă în condiții suspecte. Familia a mai pierdut acum câțiva ani un copil, care a fost înjunghiat

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site