RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat din Lespezi surprins când abuza sexual o cățea. Polițiștii, sesizați din iunie, nu au luat nicio măsură

Caz șocant într-o comună din județul Iași. Un individ care batjocorea o cățea a fost surprins de un cunoscut, care a și filmat grozăvia.

Potrivit asociației care a adus cazul în atenția publicului, polițiștii ar fi fost sesizați din luna iunie, dar abia acum o săptămână au început ancheta.

Scena, greu de urmărit, a avut loc în comuna Lespezi, în curtea bărbatului de 65 de ani. Individul, aflat sub influența alcoolului, și-a abuzat sexual cățeaua, iar când și-a dat seama că este filmat, a devenit agresiv verbal. Imaginile au ajuns și la o organizație pentru protectia animalelor.

Roxana Ciornei, fondator Casa lui Patrocle: „Am fost la fața locului, am găsit infractorul, însă nu am găsit câinele. L-am căutat câteva ore, am vorbit cu vecinii și am înțeles că l-au fugărit cu pietre ca să nu îl mai batjocorească omul”.

  

Șocant a fost, spun reprezentanții ONG-ului, să afle și că polițiștii din Iași ar fi fost sesizați în iunie, însă nu au luat măsuri. Din luna mai, zoofilia este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

Roxana Ciornei, fondator Casa lui Patrocle: „Biroul pentru Protecția Animalelor din Iași știa despre acest caz din luna iunie, au primit o petiție online despre acest caz de zoofilie, iar pe data de 11 august au intrat și în posesia acestei filmări. Nicio autoritate nu a ajuns la acest om la poartă să-i ceară socoteală și să vadă de starea câinelui”.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: „Cu privire la imaginile apărute în spațiul public facem precizarea că polițistii biroului pentru protecția animalelor efectuează verificări pentru stabilirea întregii situații”.

Potrivit unor surse, polițiștii n-ar fi reușit să-l contacteze pe cel care a sesizat grozăvia, printr-o petiție online, pentru că omul nu a lăsat date valabile.

stirile pro tv

Related posts

Cinci bărbați din județul Iași au fost arestaţi în sudul Italiei după o bătaie sângeroasă cu alţi români

Redacția

Taxi din Pașcani vandalizat de trei scandalagii. Autorii sunt căutați de Poliție

Irina Gherasim

Câinii de luptă şi atac vor fi obligatoriu sterilizaţi! REGULI NOI pentru toate rasele

Redacția
Încarcă...