NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Bărbat condamnat de Judecătoria Pașcani băgat după gratii pentru că a înșelat mai multe persoane cu locuri de muncă false

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, a fost băgat după gratii pentru înșelăciune. După cinci ani de la condamnare a fost depistat pe raza unei localități din județul Iași.

  Marți, 17 martie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Urmăriri au organizat o acţiune pe raza comunei Dumeşti, împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Dumeşti şi o grupă a SAS Iaşi, fiind efectuată o descindere domiciliară la imobilul unei tinere de 27 ani. În cadrul acesteia a fost depistat şi reţinut urmăritul naţional şi internaţional S.  Florin, de 46 ani, din Iaşi, care se sustrăgea executării a 2 pedepse a câte 5 ani, respectiv 5 ani şi 4 luni închisoare pentru comiterea mai multor infracţiuni de “înşelăciune”. Pe numele celui în cauză au fost emise în anii 2009-2010, mandate de executare a pedepsei închisorii de către Judecătoria Paşcani. În fapt, s-a reţinut că în perioadele iunie-octombrie 2005, respectiv ianuarie- februarie 2007, bărbatul a înşelat 30 persoane prin promisiuni mincinoase că le va obţine locuri de muncă în străinătate, solicitându-le în schimb sume cuprinse între 190 şi 300 lei. Acesta a fost depus în Penitenciarul Iaşi şi au fost revocate formele de urmărire.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Tânăr de 19 ani mort într-un accident de circulație la Sirețel

Marius Parteni

Doi bărbați, tată și fiu, s-au întrecut în mita pentru polițiștii rutieri din Târgu Neamț

Redacția

Bombă ridicată din comuna Heleșteni

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site