RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Bărbat care poza în manechin, arestat după un jaf la un magazin din Varşovia

Un bărbat a fost arestat, fiind acuzat că poza în manechin în vitrina unui magazin din Varşovia, pentru a fura bijuterii după închiderea programului, scrie BBC, citat de news.ro.

VarsoviaFoto: Emeryk Drozdowski | Dreamstime.com

Bărbatul de 22 de ani a fost fotografiat în timp ce stătea nemişcat şi ţinea o sacoşă, într-una din vitrinele magazinului, al cărui nume nu a fost făcut public de Poliţie.

  

Poliţia a afirmat că suspectul a mers ”la vânătoare” în mai multe departamente, după ora închiderii, în final hotărându-se asupra unui stand cu bijuterii.

Bărbatul este acuzat că a furat şi dintr-un al doilea mall. El a fost acuzat de spargere şi furt şi ar putea face până la zece ani de închisoare.

Poliţia din Varşovia a afirmat că angajaţii şi clienţii nu au remarcat nimic neobişnuit în timp ce bărbatul stătea în vitrină, printre celelalte manechine.

Poliţia a declarat că el stat nemişcat până când ”a simţit că este sigur”, apoi s-a plimbat prin diferite departamente, după închidere, înainte de a lua bijuterii.

Într-un final, el a fost observat de agenţii de pază.

Bărbatul este acuzat pentru alte două incidente.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Predoiu, discuții cu ambasadoarea SUA privind vizele pentru români

Redacția

Raed Arafat susține că datele din SUA arată că a crescut numărul copiilor care dezvoltă diabet juvenil în urma COVID: Nu îl înţep o dată cu vaccinul, dar, cu siguranţă, se va înţepa o dată, de două, de trei pe zi pentru insulină pe toată viaţa

Redacția

Taxa de pod de la Cernavodă-Feteşti ar putea fi eliminată. Ce spune ministrul Grindeanu

Redacția
Încarcă...