NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate anunță că Spitalul Municipal de Urgență Pașcani a îndeplinit standardele de acreditare! La capitolul managementul infecțiilor nosocomiale a avut un punctaj de 93,89%! (DOC)

Consiliul local și primarul Dumitru Pantazi au fost înștiințați zilele trecute de către doctorul Vasile Cepoi, președintele Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate, că Spitalul municipal Pașcani îndeplinește toate condițiile privind încadrarea unității sanitare în categoria „Acreditat”.

 

  

Adresa face referire la prevederile legale din domeniu cu privire la a îndeplinirea de către unitățile spitalicești a standardelor de calitate ale serviciilor de sănătate, stabilite de Ministerul Sănătății .

Conform documentului transmis conducerii administrației locale, Spitalul municipal Pașcani a obținut un procentaj total de îndeplinire a standardelor impuse de 97,73%. Cel mai mare scor, 100%, a fost obținut la capitolele managementul strategic al organizației, managementul resurselor umane și managementul siguranței transfuziei și transplant, iar cel mai mic scor, de 93,81%, la capitolul prevenirea și gestiunea riscurilor. Următorul, cel mai mic scor, 93,89%, fiind la managementul infecțiilor nosocomiale.

Menționăm că, Spitalul municipal Pașcani este condus de 15 ani de zile de doctorul Costică Pânzaru.

Click aici pentru document

Advertisements

Related posts

Nu scade numărul infecțiilor cu coronavirus. În ultimele 24 de ore au murit 45 de persoane din cauza COVID-19

Redacția

Sondaj: 38,6% dintre români declară că nu s-ar vaccina împotriva COVID-19

Redacția

Un copil de 7 luni a ajuns la spital cu arsuri după ce s-a fript cu o placă de păr

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site