RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Audiențe la Primăria Pașcani: Tinerii caută locuri de muncă

Situația dificilă în care se află municipiul Pașcani se vede cel mai bine la întâlnirea cetățenilor cu autoritățile locale. De foarte multe ori pășcănenii aleg să își spună oful, la audiențele pe care conducerea municipiului le ține în fiecare joi la sediul Primăriei.

 

În această dimineață, a fost rândul administratorului public, Gică Zanet să se întâlnească cu pășcănenii nemulțumiți. La ușa sa au fost prezente șapte persoane, dintre care cei mai mulți au fost tineri în căutarea unui loc de muncă. Astfel, patru tineri pășcăneni dintre care unul cu studii superioare au decis sa își încerce șansa, însă Primăria ridică mereu din umeri în fața acestei grave probleme.

  

 

Maria Acatincăi, de pe strada 13 Decembrie din Sodomeni, a venit și ea la ușa administratorului public sperând să i se rezolve problema. Aceasta a solicitat un însoțitor pentru că suferă de un handicap.

 

Și eternele probleme de Fond Funciar continuă sa apară la ușa autorităților, mai exact două persoane doresc clarificarea titlurilor de proprietate în suburbiile Blăgești și Lunca.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un nou protest al muncitorilor de la fosta uzină Remar

Oana Cordoneanu

Legenda salciei de Florii. Ce semnifică salcia?

Redacția

O femeie a murit după ce a luat un medicament pentru slăbit

Redacția
Încarcă...