NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Au fost stabiliți consilierii care fac parte din comisia de interviu pentru desemnarea directorilor de școli din Pașcani!

Plenul Consilului Local a desemnat în ședința extraordinară de îndată de astăzi, reprezentanții instituției în comisiile de concurs pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți ai unităților de învățământ din Pașcani.

Ședința s-a desfășurat astăzi de la ora 13.00. În urma nominalizărilor și a votului secret a fost stabilit, pe fiecare unitate de învățământ, cine face parte din comisiile de concurs, ca reprezentant al legislativului local. Iată unitatea de învățământ și numele reprezentantului:

Colegiul Național Mihail Sadoveanu – Petronica Constantinescu

Liceul Teoretic Miron Costin – Liliana Perțu

  

Colegiul Tehnic CF Unirea – Vlad Macovei

Liceul Tehnologic N. Iorga – Cătălin Conache

școala Iordache Cantacuzino – Mihaela Spiridon

Liceul Tehnologic Mihai Busuioc – Ionuț Prodan,

Școala Gimnazială Găștești – Cristian Rățoi

Grădinița PP nr. 2 – Liliana Perțu

Grădinița PP nr. 3 – Ionuț Prodan.

Proba interviu se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie conform calendarului aprobat. Comisia de evaluare a probei interviu este alcătuită din președinte – un inspector școlar, doi reprezentanți ai unității de învățământ, dintre cadrele didactice titulare, aleși prin vot secret de către consiliul profesoral, un reprezentant al Consiliului Local, desemnat prin hotărâre a consiliului local și unul din partea departamentului de resurse umane din cadrul companiilor mijlocii, mari și foarte mari sau un reprezentant al unei companii specializate în recrutarea resurselor umane sau un cadru didactic din învățământul superior cu competențe în management instituțional și/sau management educațional.

Advertisements

Related posts

Pe lista orașelor ce ar fi fost atacate de SUA în cazul unui război nuclear se afla și Pașcani

Redacția

Comisia Economică a aprobat reorganizarea CLP EcoServ SRL. Rățoi l-a atenționat pe Ursu să se comporte civilizat!

Marius Parteni

Olariu s-a identificat drept prostul dintr-un proverb românesc

Răzvan Grecu
Încarcă...