RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EvenimentMonden

Atonia Roșu și mama ei, invitatele Podcastului “De bine, cu Roxana Savin”, în această seară, la Actualitatea TV

Astăzi, 30 Mai, ați putut  asculta la Radio News FM, pe frecvența 89,1 FM un nou episod al podcastului “De bine, cu Roxana Savin”, iar în aceasta seara puteți și vedea, la orele 21, pe Actualitatea TV, dar și LIVE pe pagina de facebook a postului de televiziune Actualitatea TV.  

Acest episod este dedicat zilei de 1 Iunie, Ziua Copilului și le are ca invitate pe Antonia Roșu și pe mama ei Roxana Rosu.

Antonia urmează cursuri de dans de la vârsta de 3 ani și cursuri de canto, dar și de pian, de la 5 ani. Are numeroase premii și trofee câștigate la concursurile naționale și internaționale de muzică și dans, printre care și locul I la Festivalul de Muzică ” Mamaia copiilor”.

A obținut premiul Radio FM Iasi și este difuzată de 2 ani la Radio Saumur France.  Are numeroase videoclipuri făcute la coveruri ai artiștilor din țară și din străinătate.

  

Antonia ne va povesti despre hobby-urile sale, despre cum se împarte între școală, muzică și dans, despre activitațile sale, despre concursuri, despre spectacolul său Antonia și prietenii, despre spectacolul caritabil  Împreună pentru familia Gurici, dar și despre proiectele viitoare.

Related posts

Dezbatere publică despre rolul femeii în societate

Redacția

Vizite pastorale ale Mitropolitului Moldovei și Bucovinei, în Protopopiatul Pașcani

Redacția

Echipele favorite in sezonul 21/22 din Europa League

Redacția
Încarcă...