NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Atenție la hoții din spitale: o pacientă a rămas fără poșeta lăsată nesupravegheată în salon

O clipă de neatenție și un escroc abil au lăsat-o pe o pacientă a Spitalului Municipal fără poșeta în care avea acte și o bijuterie. Femeia era internată la secția de Chirurgie, iar ieri dimineață, în jurul orei 10.00, a coborât la secția de Radiologie. Și-a luat doar telefonul și a lăsat geanta în salon. Nu mică i-a fost mirarea când, la întoarcere, poșeta îi dispăruse.

Elena I., de 56 de ani, din Pașcani, lăsase în poșetă actele personale și o verighetă din aur. La scurt timp după plecarea ei, în salon a intrat un tânăr, care a spus că e o rudă a femeii și că a venit să-i aducă geanta. Ceilalți pacienți l-au crezut pe cuvânt și nu au reacționat când acesta a dispărut cu lucrurile femeii. 

Advertisements

Criminaliștii au prelevat amprente din salonul respectiv și fac cercetări pentru identificarea hoțului. Polițiștii avertizează pacienții să-și supravegheze mai bine posesiunile atunci când rămân internați și solicită supravegherea mai atentă a persoanelor care intră în unitățile spitalicești. „Am mai avut astfel de reclamații din unitățile medicale de pe raza municipiului. Solicităm cu această ocazie personalului de pază de la aceste instituții să acorde mai multă atenție verificării și legitimării persoanelor care intră în unitățile medicale”, a declarat cms-șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Șoferi pășcăneni s-au ales cu dosare penale în urma conducerii unor autovehicule neînmatriculate

Redacția

Femeie lovită pe trecerea de pietoni în Iași, de o șoferiță din Pașcani

Redacția

Un sot a fost obligat de judecători să trăiască la trei metri în jurul nevestei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site