NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Atelier de lucru pentru asistenţii sociali din Paşcani

Membrii Biroului Executiv al Sucursalei Teritoriale Iaşi a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România (CNASR) au participat sâmbătă, 22 martie 2013, la atelierul de lucru cu asistenţii sociali din zona Paşcani.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Protopopiatul Paşcani, fiind unul dintre activităţile integrate în „Zilele Asistenţei Sociale 2014 în judeţul Iaşi“. În cadrul atelierului s-a discutat despre anumite probleme specifice domeniului asistenţei sociale, despre importanţa promovării imaginii asistenţilor sociali în societate, dar şi despre implicarea Sucursalei Teritoriale Iaşi a CNASR în aceste etape de dezvoltare. Elena Ioan, asistent social în cadrul Biroului de Asistenţă Socială al Protopopiatului Paşcani, a primit din partea dr. Roxana Necula, preşedintele Sucursalei Teritoriale Iaşi a CNASR, o diplomă de mulţumire pentru sprijinul oferit şi implicarea în activităţile de dezvoltare a asistenţei sociale în anul 2013.

Advertisements

sursa Mitropolia Moldovei si Bucovinei

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tragedie în județul Iași! Doi bătrâni au murit într-un incendiu care le-a mistuit casa

Redacția

4.000 de bolnavi de schizofrenie sunt supravegheati de doar doua echipe de medici

Redacția

România fierbe! Tot mai mulți oameni se revoltă de faptul că din taxele și impozitele lor este suportată spitalizarea pacienților care au muncit până acum în străinătate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site