RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Aproape nimic nu poate provoca întârzierea trenurilor de mare viteză în Japonia. Şi, totuşi, un şarpe a făcut-o

Aproape nimic nu poate face ca faimoasele trenuri de mare viteză din Japonia, aşa-numitele trenuri-glonţ, să aibă întârzieri, dar un şarpe micuţ care s-a strecurat într-un vagon de pasageri a reuşit să facă acest lucru, deşi pentru doar 17 minute, relatează News.ro citând CNN.

Un depou cu trenuri ShinkansenFoto: Mike Clegg | Dreamstime.com

Marţi, un călător a raportat personalului din gara din Tokyo că un şarpe de 40 de centimetri a fost observat în vagonul unui tren care venea dinspre Nagoya, potrivit companiei feroviare centrale a Japoniei.

  

Trenul era programat să plece spre oraşul Osaka, dar a fost scos din circulaţie ca măsură de precauţie. Un alt tren a trebuit să fie alocat pentru această rută, ceea ce a provocat o întârziere de 17 minute care – deşi scurtă, după standardele multor alte căi ferate naţionale – a fost relativ semnificativă Japonia, unde punctualitatea impecabilă a serviciilor feroviare este renumită.

Nu a fost panică şi nu au fost raportaţi răniţi ca urmare a prezenţei reptilei, dar peste 600 de pasageri au fost afectaţi de această întârziere de 17 minute.

Specia şarpelui este deocamdată necunoscută, iar o analiză este în curs de desfăşurare pentru a determina cum a ajuns şarpele la bord,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

LIVE Ziua 408 de război: Rusia a preluat controlul asupra malului vestic al râului Bahmutka. Ruta-cheie de aprovizionare a Ucrainei, „grav amenințată” / Pentagonul investighează presupuse documente militare sensibile ale SUA și NATO scurse pe rețelele de socializare / Desant de oficiali europeni la Beijing

Redacția

Antreprenorii din Consiliul IMM: Ministerul Finanțelor va dezvolta o aplicație mobilă pentru sistemul e-Factura

Redacția

Coronavirus. A fost depășit pragul de 200.000 de cazuri în lume. Sunt peste 8.000 de decese

Redacția
Încarcă...