RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ApaVital Iaşi: Firma primarului nu a fost facturată pentru apa meteorică deoarece nu are sediu în localitate

Firma primarului Dumitru Pantazi pare a fi protejată de noul operator de apă -canal ApaVital, care a transmis către Actualitatea TV o adresă conform căreia AgroComplex Lunca Paşcani S.A. nu figurează în evidenţele societăţii ca fiind branşată la sistemul de canalizare al apei meteorice.

Drept urmare în timp ce majoritatea societăţilor păşcănene au fost taxate de operatorul ieşean cu sume ce au ajuns şi la ordinul zecilor de mii de lei, societatea edilului şef a scăpat fără a plăti niciun leu.

Decizia operatorului ieşean de a nu factura apă meteorică societăţii AgroComplex Lunca Paşcani pare a fi una cel puţin ciudată, dacă ţinem cont de faptul că aceasta are în oraş trei spaţii comerciale: la parterul blocului D2, la intersecţia semaforizată şi în piaţa din vale, care beneficiază de canalizare pentru preluarea apelor meteorice.

  

 În plus societatea AgroComplex Lunca Paşcani S.A. deţine şi un spaţiu de câteva hectare pe strada Gării care conform celor declarate de cei de la ApaVital nu beneficiază de canalarizare pentru preluarea apelor meteorice cu toate că peste drum la doar 10 m societatea fiului să are facturat un astfel de serviciu de către operatorul ieşean.

 “Din cîte ştiu eu societatea AgroComplex Lunca Paşcani S.A. nu are sediul în localitate. Aşa am primit informaţiile de la serviciul comercial aşa vi le-am transmis”, a explicat situaţia Răzvan Manolache, purtătorul de cuvânt al ApaVital Iaşi.

 Menţionăm că luna trecută mai multe societăţi importante din Paşcani au primit facturi record pentru canalizarea apei meteorice. De exemplu Siretul S.A. 40.000 lei sau TeRox Prod facturi de 28.000 lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Vot favorabil în comisii pentru un credit ce va susține implementarea unor proiecte europene

Marius Parteni

La trei ani de mandat Pantazi a primit în dar o petiție prin care i se cere demisia și o poezie în care DNA-ul salvează Pașcaniul!

Răzvan Grecu

Expertiza tehnică, care cere restricții de circulație pe pasajul de pe strada Grădiniței, a fost ascunsă de funcționarii publici, față de primarul Pașcaniului

Răzvan Grecu
Încarcă...