NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apa Vital oferă primele comentarii față de sistarea abuzivă a apei de la scara B, a Blocului A6. Citește dreptul la replică transmis de operator!

 

Gheorghe Vlasie, comunicatorul Apa Vital la Pașcani, a dat primele explicații pe tema sistării apei la scara B, a blcoului A 6, din zona deal.

La secțiunea de comentarii a site-ului Newspascani.com, dar și pe Facebook, reprezentantul operatorului de apă și canalizare a susținut că Apa Vital a notificat în termenul legal Asociația de Proprietari cu privire la sistarea serviciilor din cauza neplății facturilor.

„Faptul că întreruperea apei s-a făcut fără o notificare prealabilă este o MINCIUNĂ.Pe data de 6 mai 2019 a fost emisă şi comunicată domnului Petruşca, in calitate sa de reprezentant legal al asociatiei notificarea cu nr. 20601/06 mai 2019. De asemenea, deşi legea nu obligă şi la comunicarea cu clienţii prin SMS, dl Petruşca a fost notificat şi printr-un SMS expediat la numărul dumnealui de telefon 076xxxx505. Sper ca dumnealui isi recunoaste numarul de telefon”, a explicat Gheorghe Vlasie.

Doar că,  în otificarea citată de reprezentantul Apa Vital, operatorul se adresează întregii asociații care are 20 de scări de bloc și îi comunică că va sista furnizarea serviciilor în 5 zile de la notificare dacă debitele nu sunt aplicate. Ori, în realitatea Apa Vital a sistat apa la o singură scară de bloc, fără a anunța către proprietarii acestei scări de bloc această măsură.

Contactat telefonic, Gheorghe Vlasie a refuzat să explice care au fost criteriile care au stat la baza deciziei de a debranșa dintre toate scările de bloc din asociație, doar scara B, a blocului A6. Vlasie a susținut că nu contează care sunt motivele operatorului atunci când a decis sistarea apei la acea scară de bloc.

Ieri, Dumitru Petrușca, președintele Asociației, a povestit că Apa Vital a sistat apa la acea scară deoarece avea apometrul general în afara imobilului.

În prezent furnizarea apei a fost reluată după ce Asociația de Proprietari a achitat 5.000 de lei și a plătit o taxă de rebranșare.

La finalul ediției am primit de la Apa Vital următorul drept la replică:

Citește aici dreptul la replică.

loading...
Advertisements

Related posts

Dezinteres față de problemele cetățenilor. Consilierii locali nu țin audiențe, deși Primăria le-a amenajat un spațiu adecvat

Răzvan Grecu

Dumea vrea din nou șef la Eco Salubritate. Societatea rămâne de luni fără manager, până se termină concursul

Marius Parteni

Fostul sediul al ITRD demolat bucată, cu bucată! Lucrările au început

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site