RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Apă cu porţia la Hălăuceşti

Odată cu încălzirea vremii, consumul de apă creşte peste capacitatea maximă instalată a sistemelor de alimentare. În aceste condiţii, este dificil să se asigure un nivel minim de apă în rezervoare, care să permită funcţionarea capacităţilor de pompare în regim normal.

„Din acest motiv, în perioada 13-30 iunie 2015, ApaVital este pusă în neplăcuta situaţie de a furniza apă potabilă după program, zilnic între orele 06.00 – 10.00 şi 17.00 – 22.00, pe perioada sezonului cald, către utilizatorii din localitatea Hălăuceşti. Reamintim că obligaţiile contractuale ale clienţilor noştri prevăd că toţi utilizatorii, indiferent de forma de proprietate, au obligaţia de a asigura folosirea eficientă şi raţională a apei preluate din reţeaua publică de alimentare. Din acest motiv, facem apel la clienţii din aceste zone să utilizeze raţional apa, doar pentru consum uman şi menajer”, spun oficialii ApaVital.

sursa ziarulevenimentul.ro

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Vremea se schimbă radical. Ce se anunță după gerul năprasnic, unde mai ninge și când vine primăvara

Redacția

La Iași, iluminatul festiv de sărbători, va fi aprins cu ocazia manifestărilor care marchează Ziua Națională a României

Redacția

Primăria Pașcani acordă gratuități pentru transportul public local. Legitimațiile de călătorie vor fi înlocuite cu carduri

Oana Cordoneanu
Încarcă...