NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ANM: Vreme frumoasă şi precipitaţii în general slabe cantitativ, în următoarele două săptămâni

Regimul termic va rămâne destul de ridicat pentru această perioadă, cu temperaturi maxime ce ar putea ajunge chiar şi la 10 grade Celsius în unele regiuni, în timp ce precipitaţiile vor fi slabe cantitativ şi vor avea o probabilitate mai mare de apariţie după data de 21 ianuarie, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru intervalul 13 – 26 ianuarie, publicată luni.

În Moldova, în intervalul 13-18 ianuarie, media temperaturilor maxime va scădea treptat de la 7 la 2 grade, devenind apropiată de normalul acestei perioade din an. În continuare, până la sfârşitul intervalului de prognoză, media regională a temperaturilor maxime se va menţine apropiată de valorile obişnuite pentru a doua parte a lunii ianuarie, oscilând între un grad şi patru grade. Media temperaturilor minime se va situa între -4 şi -2 grade, mai scăzută, spre -6 grade în intervalul 24-26 ianuarie. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi redusă în prima săptămână, iar apoi, în unele zile, vor fi posibile precipitaţii în general slabe.

continuare pe www.radioiasi.ro

Advertisements

Related posts

Consiliul local ținut în beznă de primarul Dumitru Pantazi. În 2013 se putea hotărâ ca Pașcaniul să fie eligibil la finanțări europene prin asociația Eco Apa!

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani face angajări: 6 posturi de funcționar public scoase la concurs!

Răzvan Grecu

Energia electrică va fi sistată parțial mâine, în zona deal. Emisia Actualitatea Tv va fi întreruptă câteva ore!

Marius Parteni
Încarcă...