NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

ANM: Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea va fi, în general, caldă pe durata următoarelor două săptămâni, cu variaţii de temperatură de până la 10 grade, în unele regiuni, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), valabilă pentru perioada 30 septembrie – 13 octombrie 2019. Cu toate acestea, valorile termice diurne rămân pozitive în majoritatea regiunilor, iar condiţiile de ploaie vor apărea aproape în fiecare zi, dar mai importante cantitativ după data de 2-3 octombrie.

 

În Moldova, până în data de 3 octombrie media maximelor termice se va situa între 23 şi 27 de grade, iar a minimelor între 10 şi 13 grade, apoi se va răci, astfel încât în jurul datei de 7 octombrie media temperaturilor maxime va ajunge să se situeze în jurul a 14 grade, iar a minimelor să atingă doar 5 grade. În cea de a doua săptămână se va încălzi uşor, temperaturile maxime vor avea o medie între 15 şi 18 grade, iar minimele între 6 şi 8 grade. Aproape în fiecare zi, vor fi condiţii de ploaie, mai ales între 2 şi 5 octombrie.

sursa www.radioiasi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

PSD a blocat organizarea referendumului

Răzvan Grecu

Pășcănenii cer ajutor pentru refacerea fațadelor blocurilor. Primăria nu poate, primarul a uitat ce a trecut în programul electoral

Redacția

Pantazi își acuză criticii de uitare și rea credință. Nu a avut curajul să urce pe scenă la Zilele Municipiului Pașcani, să vorbească cetățenilor!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site