RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Angajaţii Primăriei ameninţaţi de rudele consilierilor locali că-şi pierd serviciul

Terenul de tenis al municipiului îşi reconfirmă statutul de măr al discordiei. După ce în trecut a născut controverse între PSD şi fostul primar Grigore Crăciunescu, acum a devenit motiv de ceartă şi ameninţări între conducerea Primăriei şi angajaţi.

 

  

 Săptămâna trecută pe holurile Primăriei a avut loc un scandal monstru între viceprimarul Vasile Axinte şi consilierul pe probleme sportive Mirela Ancuţa. Edilul a început să îi reproşeze subalternei pe un ton foarte ridicat că aceasta ar fi încurcat nişte programări la terenul de tenis. Nivelul sonor al reproşurilor viceprimarului a fost atât de ridicat încât funcţionarii publici au ieşit din birouri să vadă ce se întâmplă.

Contactată telefonic Mirela Ancuţa a confirmat incidentul: “Am avut un schimb de replici mai dure cu domnul viceprimar, care a vorbit pe un ton ridicat. A fost vorba despre o eroare de programare la terenul de tenis al municipiului. O persoană foarte importantă m-a ameninţat că mă dă afară din Primărie deoarece nu i-aş fi respectat programarea. În realitatea aceasta nici măcar nu a avut o programare. Domnul viceprimar nu a avut răbdare să asculte argumentele mele aşa că am plecat pentru a se calma. După aceea a înțeles despre ce este vorba, iar acum incidentul este unul închis”, a explicat Mirela Ancuţa.

 Persoana în cauză este o femeie al cărui nume de familie este Hulub, sora consilierului PSD, Vasile Pleşca. Aceasta ar fi acuzat-o pe Mirela Ancuţa că foloseşte discreţionar terenul de tenis şi că de mai multe ori acesta este ocupat fără a avea programare.

 “Am avut o dispută pe tema utilizării terenului de tenis din municipiu. Am întrebat-o dacă se respectă Hotărârea de Consiliu Local care prevede modalitatea de închiriere a acestuia. A fost o doamnă care a făcut o sesizare. Nu poate să dea acea persoană pe cineva afară din Primărie. Astea sunt vorbe aruncate aşa. Repet, a fost o dispută pe teme de serviciu, nu a fost un scandal”, a precizat Vasile Axinte, viceprimarul municipiul Paşcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

Related posts

Planul de pietruire a străzilor din cartierele și suburbiile din Pașcani

Marius Parteni

Primarul Pintilie a retras de pe ordinea de zi două proiecte criticate în ședințele comisiilor de specialitate

Răzvan Grecu

Viceprimarul Vasile Axinte a negociat rebranșarea unor blocuri la rețeaua de apă

Ema Roman
Încarcă...