NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

WTA amenință că se retrage din China, chiar dacă pierde sute de milioane de dolari. Serena Williams: Cazul Peng Shuai trebuie anchetat

Șeful Asociației Tenisului Feminin, Steve Simon, spune că WTA că este dispusă să piardă sute de milioane de dolari din China dacă nu se află adevărul despre jucătoarea de tenis Peng Shuai și dacă acuzațiile lansate de ea nu sunt investigate în mod corespunzător, potrivit CNN. Sportiva l-a acuzat de agresiune sexuală pe fostul vicepremier Zhang Gaoli în urmă cu două săptămâni și de atunci nu se mai știe nimic de ea.

„Suntem cu siguranță dispuși să ne retragem din contracte și să ne ocupăm de toate complicațiile care însoțesc această decizie. Pentru că acest lucru este cu siguranță mai important decât afacerile”, a spus Simon într-un interviu pentru CNN.

„Femeile trebuie respectate și nu cenzurate”, a adăugat el.

În urmă cu două săptămâni, Peng Shuai l-a acuzat pe fostul vicepremier Zhang Gaoli că a făcut presiuni asupra ei să facă sex. Mesajul postat pe rețeaua socială Weibo a fost șters imediat, iar cenzura chineză s-a grăbit să elimine orice referire la acest subiect.

  

În postarea concepută ca o scrisoare deschisă către Zhang, Peng susținea că au avut o relație intermitentă care a durat cel puțin 10 ani.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Remiză între CSM Pașcani și CS Panciu. Iată rezultatele seriei I (VIDEO)

Marius Parteni

Înfrângere usturătoare pentru CSM Pașcani. Metalul Buzău le-a administrat un sec 7-2

Marius Parteni

Pașcaniul se mândrește cu 8 titluri de campioni zonali la atletism

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site