NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amenzi de 1,2 milioane de lei, aplicate în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului

Reprezentanţii Poliţiei Române au anunţat, luni, că au aplicat amenzi de 1,2 milioane de lei, în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Amenzile au fost aplicate în urma unor acţiuni la care au participat peste 6.400 de poliţişti, dar şi jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Române, au fost efectuate, în total, 797 de acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară la nivel național.

Poliţiştii au aplicat peste 5.300 de amenzi

Au fost efectuate peste 60.000 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse şi au fost aplicate, în total, 5.337 de amenzi în valoare de aproape 1,2 milioane de lei.

  

La finalul acţiunilor de verificare, reprezentanţii Poliţiei Române au anunţat că „polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice. Pentru siguranța tuturor, recomandăm oamenilor să respecte prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid-19”.

observator

Advertisements

Related posts

Tânără rănită într-un accident rutier: Oamenii stăteau cu telefoanele în mână și filmau. Când a venit SMURD-ul, se îmbulzeau cu blitzul (Video)

Redacția

Accident auto in strainatate: ce faci in situatia pagubitului, dar si in cazul in care tu esti cel vinovat

Redacția

Elevă umilită de profesor în sala de judecată

Redacția
Încarcă...