RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Amendă usturătoare pentru un șofer din Moțca, pentru că a depozitat trei camioane de gunoi lângă groapa de la Valea Seacă (FOTO)

Trei autobasculante cu resturi din material plastic provenit de la cabluri electrice și moloz, a depozitat pe terenul viran de lângă groapa de gunoi de la Valea Seacă un bărbat din comuna Moțca, iar acest lucru l-a costat scump.

Luni, 31 martie, Mihai Herdea a fost depistat de polițiștii locali, iar când acesta a văzut patrula, a abandonat mașina și a fugit, însă a fost prins la scurt timp. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că șoferul a cărat gunoiul de la familia Bălan, care locuiește pe strada Tămăduieni, în suburbia Lunca. Aceștia colectează materiale pentru centrele de fier vechi. Mihai Herdea a primit o amendă de 2.000 de lei, iar familia Bălan va primi o sancțiune cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei.

 În 2010, groapa de gunoi de la Valea Seacă a fost închisă de Garda de Mediu, teoretic însă, pentru că în continuare se duc mașini care descarcă deșeuri . Și societatea de Salubritate din Pașcani, Eco Salubritate, a fost sancționată săptămâna trecută cu 50.000 lei de către Agenția de Mediu, după ce a depozitat la groapa de gunoi de la Valea Seacă resturi menajere. Conducerea Consiliului Județean Iași a semnat la începutul acestui an un contract privind închiderea gropilor de gunoi de la Valea Seacă, Târgu Frumos și Hîrlău, iar din 2015 va funcționa una singură, cea de la Țuțora.

  

Related posts

Tânăr urmărit național și internațional reținut la Moțca în urma unei descinderi a poliției în această dimineață

Redacția

IPJ: BICICLIST PE DRUMUL PUBLIC: CE TREBUIE SĂ ȘTII?

Redacția

Moarte pe loc, pe marginea drumului, pentru un biciclist lovit de o mașină

Redacția
Încarcă...