NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Amazoanele ZODIACULUI – ELE sunt cele mai războinice femei!

Există o catalogare a femeilor în funcție de numeroase criterii. De exemplu, se spune despre femeile brunete că sunt cele mai îndrăznețe, despre cele roșcate că sunt cele mai pasionale și despre cele blonde că sunt cele mai războinice.

Asta dacă ne luăm după culoarea părului. Interesant este, însă, dacă ar fi să ne gândim la cele mai războinice femei în funcție de zodia care le guvernează.

  

Iată TOP 4 ale celor mai puternice femei conform zodiei:

1.     Berbec

Femeia berbec este recunoscută pentru ambiția de care dă dovadă în orice situație. Este o femeie extrem de impunătoare, astfel că dacă îi dai o pereche de sandale gladiator în loc de pantofi cu toc fii sigur că va cuceri lumea! Este perfecționistă și își dorește să aibă întotdeauna dreptate, astfel că dacă nu ai un argument solid cu care să o contracarezi, nu ai nicio șansă în fața ei. Se luptă din greu pentru a-și îndeplini toate visurile, iar pentru ea cuvântul “eșec” nu există. Își iubește familia și prietenii mai presus de orice și este în stare să dărâme munții pentru binele lor.

2.     Scorpion

Femeia scorpion este dispusă să se lupte până în pânzele albe pentru dreptate și pentru ceea ce își dorește. Este o femeie temperamentală, posesivă și geloasă, astfel că își va apăra cu dinții ceea ce este al ei, indiferent că este obiect sau persoană. Investește foarte mult în dezvoltarea personală și este conștientă că pentru a avea un cuvânt de spus trebuie să fii un om informat și foarte bine pregătit. Este o persoană perspicace și nu se dă în lături de la niciun efort care ar putea să o aducă într-o poziție favorabilă în fața celorlalți.

3.     Leu

Nu se putea să facem acest top fără să includem și femeia Leu, care poate fi considerată războinica zodiacului. Pentru a-și îndeplini propriile scopuri, femeia leu este dispusă să se transforme într-o persoană rea, arogantă, capabilă să facă orice îi stă în putință. Este născută să fie conducătoare și cu siguranță este potrivită pentru orice fel de funcție de conducere, deoarece știe să își impună foarte bine propriile păreri și convingeri. Spre deosebire de celelalte zodii, femeia leu consideră că sunt o mulțime de lucruri care i se cuvin fără a depune, însă, foarte mult efort pentru a le obține, de aici venind și sentimentul de supremație și superioritate față de celelalte persoane.

4.     Capricorn

Femeia capricorn este determinată în toate acțiunile sale și are niște principii de viață foarte solide, principii care nu trebuie încălcate sub nicio formă. Stârnește admirația celor din jur datorită voinței și ambiției de oțel care o duc întotdeauna în frunte. Consideră că merită tot ceea ce este mai bun și se luptă pentru a-și asigura o viață liniștită și confort.

În concluzie, dacă ai ca parteneră de viață o femeie guvernată de una dintre aceste zodii, te poți considera norocos, dar în același timp ea va reprezenta și o adevărată provocare pentru tine. Femeile războinice au fost dintotdeauna plăcute și admirate, însă uneori ele pot să fie ocolite tocmai din cauza atitudinii superioare și arogante.

Photo: Shutterstock.com 

Advertisements

Related posts

Filtre gratuite pentru apa de la robinet

Redacția

Decizie istorică în scandalul preoţilor pedofili. Papa Francisc a abolit secretul pontifical

Redacția

„Dăruieşte din inimă” – Vizionarea filmului „Poveste de Crăciun”, în scop caritabil

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site