RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Oamenii din Blăgești se plâng din cauza prafului pe străzile nepietruite și intens circulate

Audiențele săptămânale pe care le țin edilii orașului continuă să adune în fiecare zi de joi, zeci de cetățeni cu diverse probleme, multe dintre ele asemănătoare.

 

Justificate sau nu, cerințele oamenilor sunt pentru aceștia extrem de importante, motiv pentru care ei vin pregătiți de acasă cu soluții pe care le propun administrației locale.

  

Asta s-a întâmplat și astăzi cu o femeie din Blăgești, care se plânge din cauza prafului de pe strada pe care locuiește. Este vorba despre strada Răzoarelor, neasfaltată și nici măcar pietruită, pe care circulă zilnic circa 18 căruțe cu lemne dar și mașini, după cum a declarat localnica. Din cauza acestora, praful care se ridică în aer este insuportabil și îi îngreunează traiul.

Mai mult, femeia reclamă comportamentul inadecvat al căruțașilor care ar fi comis, de-a lungul timpului, mai multe furturi. Ca exemplu, aceasta spune că a rămas fără pietrele pe care le pusese la gard, ca să nu se fisureze temelia iar fiului său i-ar fi fost furat un telefon pe care îl lăsase, preț de câteva minute, pe capota mașinii personale, parcate în fața porții.

Răspunsul la solicitările sale a fost mulțumitor pentru pășcăneancă, din prisma primei probleme ridicate. Astfel, primarul Dumitru Pantazi va transmite Poliției Locale informațiile primite, pentru ca agenții să meargă la fața locului și să constate dacă nemulțumirile femeii sunt sau nu întemeiate.

Cât despre dorința femeii ca traficul să fie deviat pe altă parte iar strada cu pricina să fie eliberată, edilul i-a replicat că nu poate bloca accesul pe un drum public, motiv pentru care situația va rămâne neschimbată. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Lansare de carte la Palatul „Alexandru Ioan Cuza” din Ruginoasa

Irina Gherasim

24 de comune din judeţ dispun de apă câteva ore pe zi

Redacția

Comuna Ciohorăni va primi bani prin PNNR pentru cumpărarea unui microbuz nepoluant

Redacția
Încarcă...