RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Alianța Dreapta Unită, liste comune la Consiliul Județean Vrancea și Primăria Focșani. Cum candidează PSD și PNL

Liderii USR, Forța Dreptei și Partidului Mișcarea Populară au stabilit cum vor candida la alegerile locale din luna iunie.

Dreapta Unită este formată din trei partide FOTO: Facebook

Dreapta Unită este formată din trei partide FOTO: Facebook

Dacă la alegerile europarlamentare din 9 iunie partidele care constituie Alianța Dreapta Unită și-au stabilit deja candidații comuni cu care se vor prezenta la urne, o mare necunoscută este la nivel de județe pentru alegerile locale care au loc în aceeași dată.

  

Nu peste tot în țară există înțelegeri pentru liste comune, ba chiar în multe localități candidații USR, Forța Dreptei și PMP vor candida separat.

Vrancea pare să fi depășit acest obstacol, după ce liderii celor trei partide au ajuns la concluzia că trebuie să meargă împreună în alegeri, în urma negocierilor purtate în ultimele zile. Prin urmare, Alianța Dreapta Unită va prezenta candidați pe liste comune atât la Consiliul Județean Vrancea, cât și la Primăria Focșani.

A ieșit fumul alb, în urma negocierilor. Forța Dreptei  va avea candidați pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean Vrancea și cea de primar al municipiului Focșani, iar USR va avea primii candidați pentru listele de la Consiliul Județean și Consiliul Local Focșani.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Klaus Iohannis, ţinta ironiilor şi a atacurilor în mediul online

Redacția

Ce vor face colegii băiatului de la Liceul cu Program Sportiv infectat cu COVID

Redacția

Posibila adversară a Simonei Halep din turul trei de la Wimbledon 2022

Redacția
Încarcă...