RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Alexandru Rafila reia atacul la Florin Cîțu: „Nu are niciun fel de rost să polemizăm. Dânsul are o opinie bazată pe cunoştinţele lui economice, eu le mai utilizez şi pe cele medicale”

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila (PSD), afirmă că statul ar putea asigura pentru o perioadă de 42-45 de zile testarea persoanelor nevaccinate în vederea obţinerii certificatului verde și se declară împotriva „ameninţării şi şantajului”. Rafila avansează ideea generării de vouchere cu valoare fixă, pe care nevaccinaţii să le poată folosi la medicul de familie sau la farmacie ori laboratoare de analize care să fie conectate la sistemul informatic naţional şi să poată genera în scurt timp certificatul. „Nu vreau să mai comentez absolut în niciun fel spusele fostului premier al României, chiar nu are niciun fel de rost să polemizăm. Dânsul are o opinie bazată pe cunoştinţele lui economice, eu le mai utilizez şi pe cele medicale”, arată ministrul Sănătății, citat de News.ro.

Ministrul Sănătăţii a afirmat că a auzit doar critici, nu şi propuneri de îmbunătăţire a proiectului pe care îl propune privind implementarea certificatului verde COVID după primul draft al proiectului.

„Aţi auzit propuneri de îmbunătăţire? Eu nu am auzit. Am auzit critici. Trebuie să învăţăm să şi construim, nu numai să distrugem, ar trebui să fie o filosofie generală în societatea românească. Şi atunci ne gândim la un mecanism foarte simplu şi care să fie accesibil inclusiv pentru medicul de familie: să generăm nişte vouchere cu o valoare fixă şi o persoană care doreşte să se testeze,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Putin a aprobat noua doctrină de politică externă a Moscovei, bazată pe conceptul „Lumea Rusă”

Redacția

Stoltenberg: Ca Ucraina să ajungă membru NATO, mai întâi trebuie să rămână independentă

Redacția

Bogdan Aurescu a discutat cu aliaţii din Formatul B9 despre apărarea pe Flancul Estic. La una dintre sesiuni a participat ministrul ucrainean de Externe

Redacția
Încarcă...