NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Aleile dintre blocuri şi parcările din Paşcani vor fi asfaltate

Administraţia Locală a încheiat contractul prin care se vor realiza mai multe lucrări de întreţinere şi reparaţie pe raza municipiului Paşcani. Societatea care se va ocupa de acestea este Enviro Construct SRL, iar proiectul va fi demarat începând de săptămâna viitoare.

Primele vizate sunt curţile liceelor din oraş. Apoi constructorul se va ocupa de asfaltarea parcărilor de la blocurile ANL şi de pe strada Mihail Kogălniceanu, urmând să treacă la reabilitarea aleilor dintre blocuri, atât în zona deal cât şi vale. Toate acestea au ca termen de finalizare 12 luni de la încheierea contractului.

„Ieri s-a încheiat contractul cu cei de la Enviro Construct SRL pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie drumuri, ridicare la cotă cămine şi turnare de covor asfaltic. Lucrarea se întinde pe o perioadă de 12 luni. În toamna aceasta încep lucrările. De săptămâna viitoare pe zonele de parcare şi curţile liceelor din oraş, urmând ca pentru anul viitor să continuăm turnare de covor asfaltic pe celelalte alei şi şi străzi, dar nu înainte de a schimba şi bordurile în vederea refacerii trotuarelor”, a declarat viceprimarul Vasile Axinte.

  

De asemenea, viceprimarul Vasile Axinte a precizat că s-a finalizat şi licitaţia pentru strada Nicolae Iorga, urmând ca săptămâna viitoare să fie încheiat contractul care să asigure reabilitarea acelui sector. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Acces blocat pe trei străzi, după reparațiile de pe „Moldovei”!

Marius Parteni

Întârzie plombările pe strada Grădiniţei. Gropile din asfalt s-au mărit, după acţiunea de frezare

Marius Parteni

Câtă ipocrizie!!! Pantazi acuză că în cazul datoriilor unor cetățeni către Prest Serv Apa a intervenit prescripția, în timp ce firma sa beneficează și ea de o astfel de prescripție în cazul datoriei de 2,7 milioane de lei către Primărie!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site