NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Vrei centru de recoltare a sângelui în Paşcani? Poţi ajuta! Iată cum poţi face donaţii!

Asociaţia Om Bun cere ajutorul păşcănenilor pentru renovarea spaţiului care va găzduit Centrul de Recoltare a Sângelui. Iată care este mesajul transmis de reprezentanţii asociaţiei, şi cum anume pot dona păşcănenii care vor ca în oraşul lor să existe un astfel de centru. 

 

Pentru a salva vieţile celor dragi, locuitorii din Paşcani şi comunele învecinate au nevoie de un centru de recoltare a sângelui. Sănătatea şi chiar viaţa acestora sunt puse în pericol prin amânarea tratamentului sau a intervenţiilor chirurgicale.

  

Acest lucru se poate schimba! În data de 31.10.2017, Consiliul Local Paşcani a hotărât înfiinţarea Centrului de Recoltare Paşcani aflat în subordinea Spitalului CF Paşcani. Centrul de Recoltare va funcţiona într-un spaţiu din Piaţa Deal, iar serviciile vor fi asigurate de personalul medical al unităţii.

Din păcate, spaţiul alocat viitorului centru se află într-o clădire insalubră, nerenovată, locaţie care va descuraja donatorii şi în care siguranţa transfuzională poate fi afectată.

De aceea, cerem ajutorul păşcănenilor! Acest proiect poate salva vieţi. Poate salva viaţa unui membru de familie, a unui vecin sau a unui coleg de la muncă.

Ajută la modernizarea Centrului de Recoltare Paşcani. Dă o mână de ajutor pentru renovarea sediului în aşa fel încât cu toţii să avem siguranţa faptului că avem o şansă la viaţă!

Cum pot ajuta păşcănenii?

Donează pentru renovarea centrului de recoltare! Și un leu face diferenţa, de la cei mulţi, pentru modernizarea Centrului de Recoltare, situat în Str.Eugen Stamate nr. 6-8 et.2.

Dacă reprezinţi o societate comercială poţi redirecţiona 20% din impozitul pe profit către Asociaţia Om Bun în contul RO40BTRL02401205298852XX. Conform Codului Fiscal această prevedere nu presupune nici un cost suplimentar, ci pur şi simplu înseamnă redirecţionarea unor bani din suma totală a impozitelor plătite statului român către un ONG.

Dacă reprezinţi o persoană fizică poţi dona orice sumă doreşti în contul RO40BTRL02401205298852XX

Dacă eşti salariat sau alte venituri poţi redirecţiona până la 2% din impozitul pe venit datorat statului prin completarea formularului 230 sau 200.

Nu aveţi încredere?

Fiţi parte din procesul de renovare al Centrului de Recoltare!

Solicitaţi documentele şi reprezentanţii asociaţiei vor arăta unde s-au dus donaţiile, leu cu leu.

Urmăriţi pagina de Facebook a proiectului.

Fiţi mândri că aţi ales să vă implicaţi şi că datorită vouă s-au salvat vieţi.

Asociaţia Om Bun             Consilier local PMP

 

Preşedinte Burlacu Mihaela        Sorin Olariu 

Advertisements

Related posts

Biserica ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Tătăruși va fi resfințită de Mitropolitul Moldovei

Răzvan Grecu

Criză pe piața muncii: cum au ajuns pensionarii să salveze capitalismul

Redacția

Povestea unei femei din Valea Seacă sechestrată ani de zile în Turcia: Vrea o casă unde să își crească copiii pe care i-a trimis în centru de plasament din cauza mizeriei

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site