NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Adulții din Târgu Frumos pot învăța gratuit limba engleză

Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) le propune adulţilor din Tîrgu Frumos, să înveţe limba engleză în cadrul unui curs interactiv şi gratuit.  

Cursul se va organiza în fiecare joi, de la ora 16:00, la Centrul de Voluntariat din Clubul Copiilor. Sunt invitaţi toţi cei care doresc să înveţe limba engleză, de la 0, şi răspunde nevoii colaboratorilor asociaţiei (profesori, voluntari, studenţi, parteneri) care nu au studiat limba engleză, însă doresc să dobândească abilitatea de a comunica în această limbă.

Cursul va fi oferit de Larisa Zugravu, profesor de limba engleză şi voluntar ASIRYS, se va desfăşura până la finalul lunii aprilie şi va pune accentul pe dezvoltarea abilităţilor de a înţelege şi dialoga în limba engleză. La începutul lunii martie, participanţii vor avea un test practic, vor trebui să comunice cu 2 invitaţi din Slovenia, ce vor vizita Centrul de Voluntariat, într-un schimb de bune practici.

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2016

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2016}

Menţionăm că Asociaţia SUPER TINERI (ASIRYS) organizează proiecte internaţionale în peste 30 de ţări, în această săptămână, două echipe de voluntari sunt în schimburi de experienţă în Italia şi în Serbia. În 2015, ASIRYS a trimis 103 participanţi din judeţul Iaşi, în 12 ţări, în cadrul a 25 de proiecte Erasmus. În acest context, Asociaţia le propune adulţilor să înveţe limba engleză pentru a-şi creşte şansele de a participa în experienţe internaţionale de învăţare.

 Centrul de Voluntariat Tîrgu Frumos este un proiect implementat de Asociaţia SUPER TINERI ASIRYS în oraşul Tîrgu Frumos, fiind finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Comunicat de presă TNL Pașcani: 2000 de cărți colectate în campania „Suntem români, citim românește!”

Redacția

Senatorul Florin Constantinescu: Bugetul pentru anul 2015 trebuie să continue creşterea economică

Redacția

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi propune un curs intensiv de Marketing Online

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site