RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Adolescentă din Iași, dispărută de o săptămână din centrul de plasament

O copilă de 13 ani a dispărut fără urmă de aproape o săptămână, dintr-un centru de plasament din Iaşi. Angajaţii centrului spun că fata ar fi mers la un magazin din apropiere, dar nu s-a mai întors.

 

 Îngrijorată de soarta copilei, familia unde a stat în plasament până la vârsta de 12 ani a făcut un apel disperat şi pe internet.

  

Fata de 13 ani a fost dată dispărută de miercurea trecută, când angajaţii centrului şi-au dat seama că nu s-a mai întors în cameră. Colegele ei spun că au însoţit-o până la un magazin dar nu s-au mai întors împreună.

Cum fata nu s-a întors nici până la căderea nopţii, angajaţii centrului au anunţat poliţia dar şi familia la care a stat de mică în plasament, împreună cu fratele ei.

Fiica asistenţilor maternali spune că adolescenta era o fire introvertită şi nu avea mulţi prieteni. Fata are o înălţime medie, părul şaten şi ochii verzi. Poliţiştii încearcă acum să o găsească şi orice informaţie poate fi utilă.

Sursa: reporteris.ro

Related posts

Tânărul calmat cu spray-ul de polițiști a primit două amenzi

Redacția

O biserică românească de pe Muntele Athos a fost spartă. Hoții au furat o salbă de bani

Redacția

Abandonat pe domeniul public! Proprietarul autobuzului implicat în accidentul de săptămâna trecută somat să ridice utilajul

Marius Parteni
Încarcă...