NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Adăposturi de sticlă, anti-COVID. Cum se adaptează un restaurant din Amsterdam pandemiei de coronavirus

Un restaurant vegan din Amsterdam a găsit o soluţie creativă pentru a respecta noile reguli impuse în vederea prevenirii răspândirii noului coronavirus. Cu ajutorul unei companii de design, restaurantul aflat pe malul unui lac le oferă clienţilor separeuri din sticlă unde pot lua cina. Deja sunt preluate rezervări pentru ultima săptămână a lunii mai, cu mențiunea ca autoritățile să permită redeschiderea restaurantelor.

Restaurantul speră că va începe să primească primii clienţi începând cu data de 21 mai, când toate pregătirile pentru cele cinci „sere” și pentru protecția personalului și a clienților vor fi gata. Deși separeurile sunt amenajate pentru cel mult trei persoane, Mediamatic ETEN are în vedere utilizarea unor sere mai mari pentru familiile numeroase.

Autoritățle din Olanda nu au permis încă deschiderea restaurantelor. 

Data deschiderii este fixată pentru 21 mai, dar organizatorii anunță că au nevoie de acordul autorităților. În cazul în care nu-l vor obține, primești banii înapoi pe rezervare.

DIGI24

loading...
Advertisements

Related posts

Elevă ameninţată cu moartea pentru că a purtat o bentiţă tricoloră!

Redacția

Suflet de mama. O femeie din Pascani si-a donat rinichiul pentru a-si salva fiul bolnav, in varsta de 21 de ani! Povestea trista a lui Alexandru

Redacția

Catedrala păşcăneană împodobită cu 200 de steaguri, în anul Centenarului!

Ema Roman
Încarcă...